Biovita Fresco400 un storcator cu melc complex la un pret accesibil

Revenim la seria de review-uri de data asta despre un produs destul de cautat si anume Biovita Fresco400. Acesta iese in evidenta prin capacitatile sale excelente de a obtine un suc natural fara oxidare si mai ales prin pretul sau accesibil tuturor categoriilor de cumparatori.

Tehnologia care sta la baza functionarii sale este cea prin presare la rece, care are la baza un ax melcat cu ajutorul caruia sucurile rezultate pastreaza vitaminele si substantele nutritive asa cum se regasesc in fructele si legumele stoarse. Ceea ce se poate observa cu usurinta chiar la prima vedere este gura larga de alimentare care are diametrul de 8.5 cm si permite introducerea fructelor si legumelor intregi.

Cantitatea de suc obtinuta se strange intr-un recipient destul de mare cu capacitatea de 1 l, iar pulpa rezultata se aduna si ea intr-un recipient separat tot de 1 l. O caracteristica deosebita este prezenta capacului in capatul gurii de scurgere, care, pe langa rolul de a preveni picurarea accidentala, mai permite amestecarea sucurilor chiar pe parcursul stoarcerii.

Melcul si sita sunt confectionate din Tritan, un material extrem de rezistent si fiabil. Cu storcatorul Biovita Fresco400 veti putea obtine suc din aproape orice tip de fructe si legume, chiar si din verdeturi sau iarba de grau. Pe langa faptul ca este eficient, putem spune ca functioneaza intr-un mod silentios, viteza de stoarcere fiind de 60 rpm.

biovita fresco400 review storcator

Biovita Fresco400 review storcator

Ca si design modelul de fata vine cu o combinatie eleganta de nuante de inox cu negru, carcasa acestuia fiind fabricata chiar din inox. Curatarea se realizeaza facil, avand la dispozitie o periuta de curatare speciala. In cazul blocarii nu trebuie sa va faceti griji deoarece storcatorul este dotat cu functia reverse care schimba sensul de rotatie al melcului.

Mai amintim cateva specificatii de natura tehnica: are puterea de 400 W, are acc de impingere, sistem de siguranta si sistem anti-alunecare. Ceea ce ne surprinde placut consta in faptul ca este livrat insotit de o carte de retete.

La final am lasat detaliile privind dimensiunile acestuia, cat si perioada de garantie oferita. Acestea sunt urmatoarele: (W x D x H) 160 x 210 x 520 mm, greutatea de 4.9 kg, lungimea cablului de alimentare de 1.1 m si garantia de 24 luni.

Linkuri sponsorizate