Heinner HSJ-160RD – un storcator cu melc ieftin, eficient si cu un design atragator

Uneori nu trebuie sa cheltuiti prea multi bani pentru a achizitiona un storcator cu melc de calitate superioara, iar modelul Heinner HSJ-160RD corespunde exact acestui criteriu de alegere.

Pe langa faptul ca este chiar ieftin, acesta este si foarte modern avand incluse functii si tehnologii de ultima ora in ceea ce priveste stoarcerea lenta a fructelor si legumelor. In plus carcasa din inox si culoarea rosu cu negru reprezinta alte aspecte pozitive care inclina balanta in favoarea acestui aparat.

Motorul este destul de puternic avand o putere de 150 W, asigura o viteza redusa de stoarcere si nu se incalzeste in exces. Sucurile rezultate vor fi pline de substante nutritive si va vor asigura vitaminele necesare zi de zi. Este dotat cu un recipient pentru suc de 1 l si cu recipient pentru pulpa.

storcator heinner hsj-160rd review

Storcator Heinner HSJ-160RD review

Un alt motiv pentru care puteti opta pentru modelul Heinner HSJ-160RD este faptul ca are peste 55 de review-uri pozitive primite de la clientii magazinului emag, care cu siguranta vor mai creste. Ca si factor de siguranta amintim de garantia oferita care este chiar generoasa acoperind o perioada de 36 luni.

Referindu-ne la functiile sale, le precizam pe cele de baza: are sistem de pornire in siguranta in 2 pasi, inainte de a i se da drumul trebuie sa fie corect asamblat, iar capacul perfect inchis. Se curata rapid printr-o clatire usoara cu apa care se poate turna in storcator dupa fiecare folosire.

Este echipat de asemenea cu diverse accesorii folositoare printre care le amintim pe urmatoarele: acc impingere si peria de curatare. Analizand toate aceste caracteristici ajungem la concluzia ca modelul de fata este unul extrem de eficient care poate fi cumparat la un pret accesibil.

Speram ca acest review cu care am inceput seria storcatoarelor care apartin brand-ului Heinner sa fie unul util si sa va ajute in luarea celei mai bune decizii de achizitie. In articolele viitoare vom face referire si la alte modele care apartin acestei marci de electrocasnice.

Linkuri sponsorizate