Hurom HE – ideal pentru stoarcerea lenta a fructelor si legumelor

Majoritatea persoanelor cauta cel mai bun raport calitate – pret atunci cand vor sa achizitioneze un storcator cu melc. Avand in vedere ca merita sa investiti in produse de calitate credem ca modelul Hurom HE poate fi alegerea ideala.

Acesta surprinde in primul rand prin calitatea materialelor si prin faptul ca este foarte rezistent, fiabil si bine inchegat. Presarea la rece este cea mai buna tehnologie de obtinere a sucurilor naturale din fructe si legume, deoarece se elimina procesul de oxidare pastrandu-se toate vitaminele si nutrientii intacti.

Cu Hurom HE stoarcerea se efectueaza mult mai lent decat in cazul unui aparat centrifugal, avand o viteza de 70 rpm. Datorita acestui fapt nivelul de zgomot atins este mult diminuat. Puterea de 150 W pe care o genereaza asigura o functionare optima, fiind capabil sa stoarca orice tip de fructe sau legume.

storcator hurom he review

Storcator Hurom HE review

Este echipat cu 2 site una mai fina si una mai grosiera, astfel incat puteti prepara atat sucuri limpezi, cat si pireuri, smoothies sau suc de rosii. Datorita dopului din silicon veti putea prepara diverse amestecuri direct in interiorul aparatului.

Sucul se aduna intr-un recipient cu capacitatea de 0.3 l, iar pulpa se aduna in alt recipient separat. Garantia oferita este de 24 luni, ceea ce-l face o alegere optima de cele mai multe ori. Culoarea alb ivoire (fildes) ii da o nota de eleganta aparte, putand fi amplasat in orice incapere cu un look chic.

Spre final mai specificam accesoriile cu care este livrat si alte caracteristici tehnice: acc de impingere, cartea de retete, peria de curatare, dimensiunile sunt 218 x 160 x 405 mm, greutatea acceptabila de 6 kg, iar cablul de alimentare are o lungime de 1.4 m.

Linkuri sponsorizate