Hurom HG Evolution – Storcator de fructe cu melc de calitate superioara

Ca si in orice alt domeniu si in cazul storcatoarelor de fructe cu melc exista anumite brand-uri care ies in evidenta prin calitatea oferita si prin tehnologia de ultima ora cu care isi echipeaza produsele. Putem spune ca Hurom este un astfel de brand, care impresioneaza prin gama de lux din generatia a doua de storcatoare.

Hurom HG Evolution este un model nou, cu un design inovator si tehnologie de ultima generatie. Acesta este destinat clientilor foarte pretentiosi care pun accentul pe calitate. Pe langa aspectul de invidiat are in componenta sa un ax melcat dublu, care actioneaza foarte silentios si precis.

Review-urile pozitive si voturile de 5 stele acordate de catre clientii magazinului emag, il claseaza printre storcatoarele cele mai apreciate. Fructele si legumele vor beneficia de o stoarcere foarte lenta cu o viteza de doar 43 rpm, ceea ce face ca sucul rezultat sa nu se oxideze, sa fie uniform, plin de vitamine si sa nu piarda din proprietatile nutritive.

Cu modelul Hurom HG Evolution aveti posibilitatea de a prepara sucuri chiar si din legume sau radacinoase mai dure. Acest lucru este posibil datorita faptului ca sitele sunt confectionate dintr-un material foarte rezistent denumit Ultem. Sistemul de presare la rece este unul eficient si modern, asigurand o curatare usoara, alaturi de alte componente de top precum: carcasa din inox si finisaje de calitate.

hurom hg evolution storcator de fructe cu melc

Hurom HG Evolution storcator de fructe cu melc

Posibilitatea de a face si smoothies prin controlul clapetei de evacuare il face si mai interesant, deoarece multa lume adora astfel de preparate, mai ales daca sunt facute din fructe sau legume. Alte caracteristici esentiale ale acestui storcator ar mai fi: puterea de 150 W, prezenta recipientului pentru suc de 0.5 l, a recipientului pentru pulpa si diversele accesorii precum – acc impingere, carte retete si perie curatare.

Alte elemente care-l fac atat de iubit de catre cumparatori mai sunt: puteti alege din 3 culori – gri, rosu si maro, precum si garantia de 24 luni care este una optima. Mai precizam unele elemente tehnice care va ajuta sa va orientati unde il puteti amplasa in locuinta dumneavoastra: dimensiunile (W x D x H) 224 x 160 x 418 mm, greutatea de 5.4 kg si cablu alimentare cu lungimea de 1.4 m.

Stim ca Hurom este un brand apreciat de storcatoare cu melc performante, iar modelul prezentat in acest articol este unul dintre cele mai bune pe care le puteti gasi pe emag. Va invitam sa descoperiti toata gama de produse care apartin acestei marci si sa le alegeti pe cele care sunt pe placul dumneavoastra.

Linkuri sponsorizate