Hurom HH Elite – un storcator modern din generatia a doua

Cele mai noi modele de storcatoare cu melc sunt cele din generatia a doua, care au implementate noi tehnologii de fabricare a axului melcat. Acesta este dublu, avand doua emisfere si executand o taiere dubla la o rotatie totala a melcului.

Brand-ul Hurom ne surprinde din nou cu modelul HH Elite, despre care putem spune ca este unul dintre cele mai bune storcatoare de pana acum care apartine acestei marci. Atat sita grosiera cat si cea fina sunt fabricate din Ultem, un material super rezistent si ecologic in acelasi timp.

Unul dintre cele mai importante aspecte este cel legat de viteza de stoarcere care este una extrem de lenta avand 43 rpm, aproape jumate din cea a celor mai putin performante. Datorita acesteia sucul rezultat prin stoarcere nu se oxideaza mai deloc, pastrand in acest fel tot ce este mai bun din fructele si legumele preferate.

storcator cu melc hurom hh elite review

Storcator cu melc Hurom HH Elite review

Ca si in cazul altor aparate amintim caracteristicile tehnice cele mai utile: are puterea de 150 W, recipientul de suc are 0.5 l, are recipient de pulpa si este dotat cu o clapeta pentru controlul eliminarii resturilor. Garantia acestuia acopera un interval de 24 luni.

Design-ul inovativ este completat de prezenta a doua variante de culori: rosu si alb. Ambele nuante sunt preferate de majoritatea cumparatorilor, fiind pline de viata. Dupa utilizare se poate curata cu usurinta, economisind astfel timp pretios.

Storcatorul cu melc de la Hurom este livrat cu tot felul de accesorii precum: acc de impingere, o carte de retete si o perie de curatare. Nu puteau sa lipseasca detaliile privind dimensiunile si greutatea care sunt: 223 x 159 x 418 mm, respectiv 5.4 kg. Cablul de alimentare are o lungime putin mai mare decat in cazul altor aparate de acest tip, fiind de 1.4 m.

Linkuri sponsorizate