Panasonic MJ-L500NXE – un storcator compact cu un recipient de suc incapator

Sunt unele brand-uri care desi sunt mai cunoscute in special pentru aparatura electronica pe care o produc au inceput sa se axeze tot mai mult si pe cea electrocasnica. Un exemplu in acest sens il constituie Panasonic care vine cu niste modele interesante de storcatoare cu melc. Unul dintre acestea este si MJ-L500NXE.

La prima vedere pare un storcator cu un design compact si putin mai inalt ca celelalte din categoria sa. Aceste trasaturi il fac usor de amplasat in locuri unde nu aveti disponibila o suprafata mare, fiind si mai ingust.

O alta caracteristica care il face atat de popular este faptul ca recipientul de suc este destul de mare avand capacitatea de 1.5 l, iar cel pentru pulpa de 2 l. Combinatia de culori bej cu negru il face sa fie usor de integrat in orice ansamblu de mobilier de bucatarie sau alaturi de alte electrocasnice mai mari.

storcator panasonic mj-l500nxe review

Storcator Panasonic MJ-L500NXE review

Putem spune ca este un produs destul de apreciat si cautat, deoarece are un numar destul de mare de review-uri si voturi pozitive. Alte elemente care ii pun in evidenta calitatea acestuia sunt: puterea de 150 W, garantia de 24 luni, este usor de folosit, de curatat si functioneaza chiar silentios.

Sucul obtinut cu ajutorul modelului Panasonic MJ-L500NXE este omogen si pastreaza majoritatea substantelor nutritive si a vitaminelor care se regasesc in fructe si legume in starea lor naturala. De asemenea putem afirma faptul ca este un aparat prieten cu natura deoarece este confectionat din materiale ecologice.

Pentru cei care vor sa stie mai multe amanunte despre caracteristicile sale mai prezentam cateva dintre cele mai utile dintre acestea: este compatibil cu masina de spalat vase, are un accesoriu folositor pentru produse congelate, are acc de impingere, dimensiunile sunt 185 x 176 x 432 mm, iar greutatea este de 4 kg.

Linkuri sponsorizate