Philips Avance Collection HR1895-80 – storcator cu tehnologie inovatoare

Ca si in multe alte cazuri brand-ul Philips aduce de fiecare data noi inovatii cand vine vorba de aparatura electrocasnica de calitate. Modelul Avance Collection HR1895-80 este un exemplu in acest sens, datorita tehnologiei MicroMasticating.

Cu ajutorul acesteia veti putea obtine sucuri naturale care au 90% din fruct in pahar. In acest mod veti fi siguri ca nu veti pierde vitaminele atat de necesare unui organism sanatos. Storcatorul cu melc de la Philips are o putere de 200 W si este echipat atat cu recipient de suc de 1 L, cat si cu cel pentru pulpa de 1 L.

Design-ul este unul chiar elegant, imbinand in mod inteligent materialele de calitate cu nuantele fine de gri cu alb. Se potriveste aproape in orice tip de bucatarie sau incapere. Acest aparat are deja peste 13 review-uri, iar garantia oferita este de 24 luni.

In afara de fructele obisnuite mai puteti stoarce la maxim si tot felul de legume, frunze, legume verzi, fructe lemnoase mai tari si chiar iarba de grau sau spanac. Veti putea obtine astfel numeroase combinatii interesante.

storcator philips avance collection hr1895-80 review

Storcator Philips Avance Collection HR1895-80 review

Are implementata tehnologia QuickClean cu ajutorul carora se curata usor in 60 secunde cu apa de la robinet. Acest proces este imbunatatit de faptul ca se demonteaza cu usurinta, iar marginile pieselor nu sunt ascutite.

Datorita tehnologiei MicroMasticating aveti posibilitatea de a stoarce chiar si banane sau mango. Alte elemente care fac ca storcatorul de fructe Avance Collection HR1895-80 de la Philips sa fie atat de iubit ar mai fi: functia de precuratare, design-ul fara sita care foloseste un filtru usor de curatat si sistemul nou anti-picurare.

Ca si in cazul altor modele din aceasta categorie mai amintim prezenta sistemului de siguranta, a sistemului anti-alunecare si a carcasei confectionata din plastic. Din cate am observat pretul acestui produs este unul destul de accesibil situandu-se undeva in clasa de mijloc a storcatoarelor cu melc.

Review-ul de fata aduce in prim plan unul dintre cele mai bune aparate de facut suc natural de la Philips. V-am prezentat cam tot ce trebuie sa stiti despre performantele sale, urmand ca sa descoperiti toate detaliile in magazinul online.

Linkuri sponsorizate