Rohnson R459 – storcator cu presare la rece compact si fiabil

In acest mic review vom face referire la un storcator cu melc care face parte din clasa de mijloc, fiind mai accesibil ca pret. Este vorba despre aparatul Rohnson R459, care impresioneaza placut prin design-ul compact si functiile de ultima ora.

Avand la baza un ax melcat, acesta asigura o viteza de stoarcere lenta a fructelor si legumelor. Prin presarea la rece se va obtine cu 50% mai mult suc si asta datorita sistemului unic care extrage aroma si vitaminele in proportie de aproape 100%.

Caracteristicile cele mai importante fac referire la puterea generata, la viteza de stoarcere, garantie, functii si accesorii. Puterea generata este de 150 W, melcul are o treapta de viteza de 80 rpm si are doua recipiente: cel de suc de 0.7 l si cel pentru pulpa.

storcator rohnson r459 review

Storcator Rohnson R459 review

Modelul de la Rohnson ne incanta privirea mai ales datorita design-ului sau elegant, dar si datorita nuantelor discrete de negru cu inox. Garantia oferita este de 24 luni, fapt care va ofera o siguranta mai mare in utilizare pe o perioada indelungata.

Ca si in cazul altor storcatoare bine construite, produsul despre care vorbim este dotat cu sistem de siguranta si sistem anti-alunecare. Pulpa rezultata este strecurata prin sita din inox, un accesoriu de nelipsit din structura unui asemenea aparat.

De multe ori un brand mai putin cunoscut la noi precum e si Rohnson poate fi o alegere chiar buna, oferindu-va aceleasi rezultate si satisfactii pe care le asteptati din partea unuia mai popular. Descoperiti si alte modele asemanatoare direct in magazinele online.

Linkuri sponsorizate