Star-Light SJB-240W – un storcator de fructe cu pret accesibil si zeci de review-uri

Modalitatea cea mai la indemana pentru a va hrani mai sanatos este sa apelati la beneficiile sucurilor naturale de fructe care contin vitamine si antioxidanti din plin. Pentru a le obtine aveti nevoie de niste storcatoare de fructe performante si accesibile ca pret in acelasi timp.

Un astfel de aparat este si storcatorul cu melc Star-Light SJB-240W, care iese in evidenta in primul rand prin faptul ca este ieftin, dar si prin performantele sale deosebite. In cadrul magazinului emag apare ca avand deja peste 90 de review-uri scrise de clienti, care in majoritatea cazurilor i-au acordat voturi pozitive.

Daca este sa ne uitam la caracteristicile sale putem observa ca are o putere optima de 240 W dezvoltata la o treapta de viteza cu 80 rpm. Stoarcerea este asadar lenta si se efectueaza cu ajutorul unui ax melcat conceput special pentru presarea fructelor si legumelor la rece.

In acest mod sucurile vor pastra cat mai multe vitamine si nutrienti asa cum se regasesc in fructe in starea lor naturala. Metabolismul dumneavoastra va fi mult mai bun, dobandind in acelasi timp o sanatate mult mai buna. Recipientul in care se aduna sucul are capacitatea de 1 l, iar cel pentru pulpa de 0.8 l.

storcator cu melc star-light sjb-240w

Storcator cu melc Star-Light SJB-240W

Pentru a evita blocarea fructelor in storcator, modelul Star-Light SJB-240W este dotat cu functia reverse, iar palnia de alimentare este chiar mare avand diametrul de 80 mm. Acest lucru este numai bun in cazul in care nu aveti chef sa mai taiati legumele sau fructele si doriti sa le introduceti intregi.

Alte avantaje ale acestui model ar mai fi: are un design modern cu alb si rosu, in timpul functionarii puteti introduce apa curata pentru o curatare rapida, este foarte usor de folosit si are garantia de 24 luni. Tehnologiile incluse in acest storcator cuprind tot felul de sisteme utile precum: cel de siguranta, anti-alunecare sau cel antipicurare.

In componenta sa mai gasiti diverse accesorii cum ar fi: acc impingere si sita din inox. Este bine sa stiti si dimensiunile acestuia pentru a va face o idee despre locul in care il veti amplasa sau despre cat de usor este de transportat. Astfel avem: dimensiunile (W x D x H) 160 x 250 x 490 mm, greutatea este de 4.9 kg si lungimea cablului de alimentare este de 1.05 m.

Gama storcatoarelor cu melc de la Star-Light credem ca este una care corespunde cerintelor unor clienti care cauta produse ieftine, dar si performante in acelasi timp. Pentru a va face o imagine cat mai clara va invitam sa explorati toata gama de aparate electrocasnice de pe acest segment.

Linkuri sponsorizate