Storcator cu melc Oursson JM7002-GA de 240 W – calitate elvetiana

Daca sunteti in cautarea unui storcator cu melc care sa fie rezistent, sa arate bine si cu ajutorul caruia sa obtineti sucuri naturale pline de vitamine atunci credem ca modelul Oursson JM7002-GA ar putea fi solutia potrivita.

De ce credem acest lucru? In primul rand datorita faptului ca are incluse componente elvetiene care corespund celor mai noi tehnologii in materie de storcatoare de fructe si legume. Un alt motiv ar fi legat de aspectul impecabil pe care-l are, completand cu succes pretul accesibil la care-l puteti gasi si fiabilitatea acestuia.

Daca tot vorbim de calitate, merita sa mentionam faptul ca melcul este fabricat din Ultem, un material exrem de rezistent si durabil. Practic veti putea obtine suc din orice tip de fructe si legume, indiferent daca sunt mai moi, mai tari sau cu seminte. Se poate extrage suc chiar si din verdeturi.

Modelul Oursson JM7002-GA se numara printre cele mai apreciate produse din categoria storcatoarelor cu melc, acesta avand deja peste 57 de review-uri si voturi pozitive acordate de catre clientii magazinului emag. Faptul ca este disponibil in 3 culori nu poate decat sa ne bucure, astfel aveti de ales intre cel: verde, rosu sau portocaliu.

Tehnologia care sta la baza extragerii sucului este cea de presare la rece, care are rolul de a stoarce lent legumele si fructele cu scopul de a conserva eficient vitaminele si substantele nutritive pe care acestea le contin. Sucurile rezultate astfel vor fi cu adevarat naturale.

storcator cu melc oursson jm7002-ga review

Storcator cu melc Oursson JM7002-GA review

Viteza de rotatie a melcului este una mica de doar 60 rpm, ceea ce-l face foarte eficient si silentios. Un aspect interesant este cel legat de prezenta unui capac in zona prin care se scurge sucul, care are rolul de a nu lasa sa se piarda fara rost picaturile de suc.

Daca taiatul fructelor si legumelor nu va atrage, cu acest model nu mai trebuie sa va faceti probleme, deoarece tubul de alimentare are diametrul mare de 7.5 cm. In acest mod le veti putea introduce intregi, castigand astfel mai mult timp. Alt avantaj ar fi legat de usurinta cu care poate fi folosit si curatat.

Datorita faptului ca stoarcerea se realizeaza foarte bine, ca are filtru pe 3 nivele si ca melcul este foarte rezistent, veti obtine mai mult suc, iar pulpa rezultata va fi mai uscata. Amintim cateva detalii de natura tehnica pe care este bine sa le stiti: are puterea de 240 W, recipientul de suc are capacitatea de 1 L, are recipient pentru pulpa si are garantia de 24 luni.

De asemenea mai precizam cateva caracteristici pe care le are si care se intalnesc la cele mai bune storcatoare cu melc: are functie de autocuratare, functie reverse in caz de blocare, are sistem de siguranta, anti-alunecare si vine cu acc de impingere si periuta de curatare. Sa nu uitam nici de dimensiuni si greutate care sunt urmatoarele: (W x D x H) 240 x 210 x 480 mm, respectiv 7.3 kg.

Ar mai fi multe de zis despre storcatorul de la Oursson, insa va lasam pe dumneavoastra sa descoperiti restul detaliilor si pretul acestuia direct in magazin. Nu uitati sa aruncati o privire si pe restul modelelor care poate corespund preferintelor dumneavoastra.

Linkuri sponsorizate