Storcator de fructe cu melc Kuvings B6000PR – unul dintre cele mai bine vandute

In ultimul timp oamenii au inceput sa se informeze si sa manance tot mai sanatos, iar fructele joaca un rol important in orice regim alimentar. Pentru o asimilare mai buna a vitaminelor este indicat sa beti regulat suc de fructe natural.

Cea mai buna metoda pentru a bea un suc de fructe este sa folositi un storcator cu melc, care datorita tehnologiei de presare la rece asigura obtinerea unui suc natural 100% fara a se oxida si fara a pierde din nutrienti.

In acest articol va vom prezenta unul dintre cele mai performante si bine vandute astfel de storcatoare de fructe si legume cu melc si anume modelul Kuvings B6000PR. Acesta este foarte apreciat de clientii magazinului emag, avand deja peste 69 de review-uri si voturi pozitive.

Datorita faptului ca este construit cu ax melcat stoarcerea fructelor si legumelor este mult mai eficienta si se face la o viteza mica de doar 60 rpm. In acest mod se asigura pastrarea vitaminelor si a nutrientilor, iar procesul de oxidare rapida nu mai are loc asa cum se intampla la storcatoarele obisnuite cu viteza mare.

In plus modelul Kuvings B6000PR are un tub de alimentare larg, in care fructele si legumele pot fi introduse chiar intregi fara a le mai taia in prealabil. Avand in vedere ca viteza de stoarcere este mica, rezulta si un zgomot mult diminuat in timpul functionarii, ceea ce-l face iubit in randul celor care vor sa se si relaxeze atunci cand fac un suc.

storcator de fructe cu melc kuvings b6000pr

Storcator de fructe cu melc Kuvings B6000PR

Va mai precizam alte caracteristici importante pe care este bine sa le stiti: puterea sa este de 240 W, recipientul pentru suc are capacitatea de 0.4 l, are 1 viteza si functia reverse. Rezistenta si fiabilitatea acestuia sunt puse in evidenta si de garantia de 5 ani pe care o are.

Din punct de vedere al aspectului putem spune ca are un design modern si placut, iar culorile disponibile sunt visiniu, alb si argintiu. Credem ca ar arata foarte bine in orice bucatarie sau in orice alta incapere din locuinta dumneavoastra.

Materialele din care este confectionat reflecta calitatea acestuia, astfel avem: axul melcat si sita sunt fabricate din Ultem un material extrem de solid, vasul de colectare al sucului este fabricat din Tritan care este un material ecologic benefic pentru sanatatea dumneavoastra.

Ar mai fi o serie de specificatii si functii care il fac atat de iubit de majoritatea cumparatorilor: sistemul de siguranta care asigura pornirea aparatului numai daca este corect asamblat, faptul ca nu se supraincalzeste, este usor de montat si curatat si faptul ca este dotat cu sistem anti-picurare. Daca vreti sa stiti detalii despre dimensiuni si greutate acestea sunt: (W x D x H) 228 x 208 x 448 mm, respectiv 6.4 kg.

Speram ca v-ati facut o idee despre ce inseamna storcatorul cu melc Kuvings B6000PR si ce puteti face cu acesta. Daca vreti sa aflati si alte informatii despre asemenea aparate va invitam sa reveniti pe blogul nostru periodic.

Linkuri sponsorizate