Top storcatoare cu melc 2018 – alege cele mai bune modele din acest an

In fiecare an apar noi modele de storcatoare, iar unele dintre ele se detaseaza mai mult fata de celelalte, iesind in evidenta datorita caracteristicilor lor si mai ales datorita faptului ca se vand extrem de bine.

Si pentru anul 2018 ne-am propus sa va prezentam un top cu cele mai bune storcatoare cu melc. Sunt vizate in special cele care provin de la brand-uri renumite precum: Kuvings, Star-Light, Oursson sau Hurom. Acestea s-au dovedit a fi un real succes de fiecare data cand au lansat un model nou.

Inainte sa va insiram cele 6 recomandari este bine sa stiti ca tehnologia care sta la baza acestor aparate este stoarcerea lenta prin presare la rece folosind un ax melcat. In unele cazuri acest melc este confectionat din materiale extrem de rezistente cum ar fi Ultem-ul.

top storcatoare cu melc

Top storcatoare cu melc

Vitezele de rotire intalnite se incadreaza undeva intre valorile 60 si 80 rpm, ceea ce conteaza mult atunci cand vreti sa obtineti niste sucuri naturale fara pierderi de vitamine si alte substante nutritive. Ar mai fi multe de zis despre specificatiile de baza pe care le puteti intalni, insa le vom prezenta pentru fiecare produs in parte.

 

Si acum sa trecem la cele 6 modele din topul nostru, care s-au facut remarcate si in acest an. Vom prezenta pe scurt mici review-uri cu principalele lor functii si caracteristici.

Kuvings B6000S cu 60 rpm argintiu

Probabil unul dintre cele mai bune storcatoare cu melc pe care-l puteti gasi online este modelul Kuvings B6000S. Acest lucru poate fi observat cu usurinta daca ne uitam peste cele 100 review-uri pe care le-a adunat deja in cadrul magazinului emag. Asta inseamna ca poate fi numit un bestseller in categoria sa.

Ceea ce-l face si mai apreciat este faptul ca are o garantie de 60 luni, ceea ce ii pune in evidenta rezistenta si fiabilitatea pe parcursul folosirii sale. Acest produs face parte din seria B6000 si are culoarea argintie sau silver pe engleza, de unde vine si litera S.

Daca ne uitam cu atentie la caracteristicile sale putem observa ca acestea sunt capabile sa ofere performante deosebite. Astfel avem: puterea de 240 W, viteza de stoarcere de doar 60 rpm numai buna pentru a nu se oxida sucul rezultat, are recipient de suc de 0.4 l, functie reverse si un tub de alimentare generos cu un diametru de 75 mm.

Nivelul de zgomot este mult diminuat datorita stoarcerii lente, iar faptul ca are 3 guri de aerisire nu-l lasa sa se supraincalzeasca. Sucul rezultat este omogen, putand fi obtinut din orice tip de fructe si legume. Mai precizam cateva elemente de top: are sistem de siguranta, se clateste usor cu apa turnata direct in storcator, are capac 3 in 1, nu permite picurarea, are axul melcat si sita din Ultem si vasul de colectare este fabricat din Tritan un material prieten cu natura.

Credem ca dimensiunile si greutatea sunt alte 2 detalii utile acestea fiind urmatoarele: 228 x 208 x 448 mm, respectiv 6.4 kg.

storcator kuvings b6000s cu 60 rpm argintiu

Storcator Kuvings B6000S cu 60 rpm argintiu

 

Star-Light SJB-240W cu recipient suc 1 L

Urmatorul storcator cu melc din topul nostru provine de la Star-Light si poarta numele SJB-240W. L-am adaugat in lista noastra datorita caracteristicilor sale, celor peste 90 de review-uri si mai ales datorita faptului ca este foarte ieftin, putand sa si-l permita oricine.

Iata cateva dintre specificatiile sale de top: are puterea de 240 W, are o viteza de stoarcere de 80 rpm, functie reverse in caz de blocare, un tub de alimentare larg de 80 mm, recipientul de suc de 1 L si cel pentru pulpa de 0.8 L. Nu doar din punct de vedere tehnic sta bine, ci si din punct de vedere al aspectului, avand un design modern si o combinatie subtila de culori: alb cu rosu.

Garantia oferita este de 24 luni fiind una optima, intalnita des in cazul multor aparate de acest fel. Datorita palniei largi fructele si legumele pot fi introduse fara a fi taiate in bucati, economisind astfel timp pretios.

Curatarea acestuia este una facila, iar accesoriile cu care este echipat sunt: acc impingere si sita din inox. Ca si in cazul storcatoarelor profesioniste observam ca este echipat cu sistem de siguranta, anti-alunecare si sistem anti-picurare care impiedica pierderea picaturilor de suc. Dimensiunile sale sunt 160 x 250 x 490 mm, iar greutatea sa este de 4.9 kg.

storcator star-light sjb-240w cu recipient suc 1l

Storcator Star-Light SJB-240W cu recipient suc 1L

 

Oursson JM7002/RD cu puterea de 240 W

Continuam topul din acest an cu un aparat ce apartine unui brand elvetian si anume Oursson. Este vorba de modelul JM7002/RD, care are deja mai mult de 70 review-uri si voturi pozitive din partea cumparatorilor. Este evident ca materialele si design-ul elvetian si-au pus amprenta asupra capacitatii sale de a obtine sucuri 100% naturale.

Puterea dezvoltata este chiar buna atingand 240 W, iar rotatia melcului este una lenta de doar 60 rpm. In acest fel veti obtine o cantitate mai mare de suc si vitamine. Culoarea rosie il face si mai atragator, putand chiar decora o bucatarie moderna.

Alte elemente importante ar mai fi: garantia de 24 luni, recipientul de suc de 1 L, tubul larg de 75 mm, faptul ca este silentios, axul melcat este fabricat din Ultem, are filtru cu 3 nivele, sistem anti-picurare cu capac inovator, functia de autocuratare si functia reverse.

Caracteristicile care nu pot lipsi sunt legate de prezenta acc de impingere, a sistemului de siguranta si a sistemului anti-alunecare. Dimensiunile sunt de 240 x 210 x 480 mm, iar greutatea este de 7.3 kg.

storcator oursson jm7002-rd cu puterea de 240w

Storcator Oursson JM7002-RD cu puterea de 240W

 

Kuvings B6000PR cu o viteza visiniu

Un alt storcator din seria Kuvings B6000 este si modelul cu PR la sfarsit si anume B6000PR. Acesta seamana foarte mult la caracteristici cu primul aparat prezentat de la acelasi brand, insa are culoarea visinie.

Dupa numarul mare de review-uri (mai mult de 100) putem afirma ca si acesta este un produs foarte bine vandut. Amintim pe scurt cateva caracteristici de baza: puterea de 240 W, viteza de 60 rpm, recipientul de suc are capacitatea de 0.4 l, are functie reverse, tubul de alimentare are diametrul de 75 mm, are garantie generoasa de 60 luni si este dotat cu sistem anti-picurare. Dimensiunile acestuia sunt identice cu ale modelului argintiu fiind de 228 x 208 x 448 mm, iar greutatea la fel 6.4 kg.

storcator kuvings b6000pr cu o viteza visiniu

Storcator Kuvings B6000PR cu o viteza visiniu

 

Oursson JM7002/GA cu 60 rpm verde

Inca un candidat la lista noastra vine de la Oursson si poarta denumirea de JM7002/GA. Asemanator la caracteristici cu modelul anterior de la Oursson acesta se deosebeste in special prin culoarea verde. Cele peste 70 de review-uri adunate pana in prezent impreuna cu calitatea elvetiana a materialelor il fac sa fie clar un bestseller si in acest an.

Va insiram succint principalele specificatii pe care le are: puterea de 240 W, viteza de 60 rpm, are recipientul de suc de 1 L, are garantie de 24 luni, este rezistent, silentios si functioneaza pe baza unui melc care stoarce fructele si legumele prin presare la rece, fiind fabricat din Ultem un material extra-rezistent. Restul detaliilor le puteti vedea in cadrul magazinului emag.

storcator oursson jm7002-ga cu 60 rpm verde

Storcator Oursson JM7002-GA cu 60 rpm verde

 

Kuvings B6000W cu tub alimentare de 75 mm

Incheiem acest top cu inca un storcator superb tot de la Kuvings si anume cu modelul B6000W. Faptul ca este alb nu poate decat sa-l faca sa fie si mai dorit de catre cumparatori, deoarece arata extrem de bine intr-o bucatarie eleganta aranjata cu gust.

Detaliile tehnice si functiile sale sunt asemanatoare cu ale celorlalte aparate din seria B6000. Astfel le amintim pe cele mai utile dintre acestea: puterea de 240 W, viteza de stoarcere de 60 rpm, recipientul de suc cu capacitatea de 0.4 l, palnia de alimentare de 75 mm, are o garantie de 60 luni si este inzestrat cu sistem anti-picurare. Mai subliniem dimensiunile si greutatea care sunt urmatoarele: 228 x 208 x 448 mm, respectiv 6.4 kg.

storcator kuvings b6000w cu tub alimentare de 75 mm

Storcator Kuvings B6000W cu tub alimentare de 75 mm

 

Iata ca am finalizat si topul nostru din acest an. Speram ca va este de folos in cautarea dumneavoastra dupa cele mai bune storcatoare cu melc.

Stim ca nu este usor sa alegeti storcatorul ideal, insa daca luati in calcul toate aspectele legate de performanta, aspect si pret, credem ca veti lua decizia corecta intr-un final.

Linkuri sponsorizate